Tip en ven     

Hold din næste ferie i Vorupør

Hos Vorupør Feriehusudlejning vil vi gerne danne ramme om din næste ferie. Det betyder, at vi vil agere bindeled mellem dig og Vorupør samt de skønne områder, der befinder sig omkring Vorupør.

Vorupør er en dejlig by, og vi har et stort udvalg af forskellige feriehuse, der alle danner ramme om den perfekte ferie. Her kan du slappe af og nyde lidt tiltrængt afslapning, når du ikke er ude og opleve byen samt de nærliggende områder.

Paradis for surfere

Vorupør og omegn såsom Klitmøller og Thy er kendt som lidt af et surfers paradis. Faktisk går områderne også under det så velkendte navn Cold Hawaii. Selve Cold Hawaii dækker over kyststrækningen i Thy mellem Hanstholm i nord og Agger i syd. Man kan måske undre sig over navnet Cold Hawaii, men det skyldes faktisk de helt fantastiske vindforhold, som strækningen besidder. Vindforholdene minder nemlig utrolig meget om dem, man finder på Hawaii, men grundet vejret i Danmark er det naturligvis blevet til Cold Hawaii.


Selve Vorupør i det nordlige Thy har masser af gode muligheder for surfere. Strandene, vandet og vindforholdene danner de helt rigtige rammer for perfekte surfoplevelser. Det er ikke kun muligt at opleve alt dette om sommeren, da man sagtens kan tage ud og surfe hele året rundt, uanset hvor koldt eller varmt, der måtte være. Derfor kan du altså holde ferie og leje et feriehus i Vorupør hele året rundt til netop det formål.

Hvad kan Cold Hawaii tilbyde?

Cold Hawaii byder naturligvis på helt fantastiske muligheder for at surfe. Derudover er det også muligt at prøve flere forskellige former for surfing, da hele kyststrækningen byder på forhold, der kan være gode til både padlesurfing, waveboarding, kitesurfing og meget mere. Der er altså masser muligheder for at komme ud og surfe, uanset hvilken måde du foretrækker at gøre det på.


Langs strækningen finder du desuden også masse spændende liv, da flere og flere folk flytter til området. Det betyder, at der er spændende butikker og et mere livligt miljø, hvor du har mulighed for opleve en masse ting på din ferie. I løbet af året er der ligeledes mulighed for at opleve surfkonkurrencer på tæt hånd. Hvis du er nybegynder inden for surfing, så kan du i Cold Hawaii tilmelde dig en lang række skoler og camps, så du lynhurtigt kan blive en haj til det.

Vorupør Feriehusudlejning kan danne ramme om dit Cold Hawaii eventyr

Hos Vorupør Feriehusudlejning ønsker vi at være med til at gøre din næste ferie i byen mindeværdig. Det gør vi ved, at du har mulighed for at leje et feriehus, som passer til netop dig og dine behov. Det er vigtigt at have et godt sted at bo uanset årsagen eller formålet med din ferie, og det er vi hos Vorupør Feriehusudlejning klar over. Hvis du skal bruge en masse krudt på at surfe, så er det bestemt også rart at vende tilbage til et hus, som ikke mangler noget, så du på den måde opnår afslapning på højeste niveau.


Så uanset om du skal bade, nyde livet i en have, læse en god bog eller surfe i Cold Hawaii, så kan vi være behjælpelige med det helt perfekte feriehus i Vorupør. Vi er naturligvis behjælpelige med alle slags spørgsmål eller henvendelser, og du er derfor mere end velkommen til at kontakte os.