B uge 13-14 (27.03.21-10.04.21)
B uge 24-25 (12.06.21-26.06.21)   
A uge 26-32 (26.06.21-14.08.21)
B uge 33-34 (14.08.21-28.08.21)
B uge 51-52 (18.12.21-01.01.22)
C resten af året
NATUREN ER ÅBEN

 

Vorupør ligger i et af Danmarks bedste naturområder med masser af dejlige oplevelser her i foråret. Vorupør ligger direkte til Vesterhavet, som byder på masser af muligheder, vandretur, svømning, fiskeri og surfing. Vi har en af Danmarks bedste surfområder (del af Cold Hawaii) 

Udenfor Vorupør strækker Nationalpark Thy sig ca. 25 km. nordpå og ca. 25 km. sydpå. Nationalparken er blandt andet store klitområder og store plantager. Der er rigtig mange muligheder for at få en dag til at gå der. Der er bl.a. 2 flotte udsigtspunkter, mellem Stenbjerg og Snedsted, går en afmærket tur til de røde bakker hvor der er en fantastisk udsigt over et stort skovområde. Ved Nors findes Isbjerg, med en lige så fantastisk udsigt udover klitområdet mod Hanstholm. Ved Vilsbøl Plantage (Nationalparken mellem Klitmøller og Vandet) er der en dejlig legeplads til de yngste. Flere steder er der mulighed for at grille, bl.a ved føromtalte legeplads)

Omkrig Nationalpark Thy ligger mange dejlige søer, med Vandet Sø som den flotteste, parkér på Vandetvej. Nors Sø fra Agerholmvej tilbyder et dejlig, roligt badested for de mindste. Nors Bagsø (v. Isbjerg) er udover at være et dejligt sted til at nyde en medbragt madkurv også et godt fiskested. 

Ca. 20 km. fra Vorupør ligger byen Thisted ud til Limfjorden. Der er både bademuligeder og aktiviteter i form af en kabelpark. Udenfor Thisted byder Limfjorden på mangle flotte steder, hvor her omtales 3, 10 km. syd for Thisted ligger Vilsund som simpelten bare er så flot. Et par km. længere sydpå ligger Skyum Bjerge, som byder på et et skønt bakket område. På den anden side af Thisted ligger Eshøj Plantage. Eshøj Plantage er Danmarks anden artsrigeste plantage. Den ligger ned til Limfjorden og ved Limfjorden er der et dejligt område til at nyde en medbragt madpakke. Hvis man ønsker at bade ved Eshøj bør man medbringe et par badesandaler, da der er mange sten i vandet der. 

 

Der er 2 grunde til at jeg skriver dette, for det første for at vise at der stadig væk eer mange gode muligheder for oplevelser i disse tider, for det andet for at gøre opmærksom på at jeg har ca 70 huse i dette område. Du kan se husene her nedenunder.